Pola Zilei: Care politician din Arad a primit ca cadou o mașină de teren pentru serviciile sale?

  de Special Arad | 27 august 2017, 12:04 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Bineînțeles, cacofonia din întrebare este asumată, având în vedere lumea în care trăim, nemaivorbind de dorința noastră imperioasă de a atrage și atenția maneliștilor, asta fără să mai vorbim de „grammar-nazi” care mișună în jurul nostru precum pisicile mele când mănânc, foarte rar, pui fript.

  Să stabilim de la început că nu avem nimic împotriva obiceiului pământului de a exprima recunoștința prin cadouri, chiar dacă pe la noi cadourile nu vin din obiceiul străvechi al tatălui de familie culegător și vânător care se întoarce acasă după zile întregi fără pradă, ci din obiceiul peșcheșului și al ciubucului din înălțătoarele timpuri ale dominației otomane.

  Așadar, suntem pentru cadouri, dar așa, fară interes, chiar gratuite, uite, de exemplu, dacă acum m-ar suna Donald Trump să-mi ofere un Dodge Viper, având în vedere că se termină cu fabricația, iar el s-ar gândi să-mi facă o supriză tocmai mie cu această ocazie, cu mâna pe inimă: nu l-aș refuza.

  josia-n-photo-dp-dacia-duster-7

  Poate așa s-a întâmplat și cu politicianul nostru local, nu știm, întrebăm doar, nu dăm cu părul (tot asumat)!
  Și nu trebuie să vă gânditi la nimic spectaculos, vreun Hummer sau Jeep Grand Cherokee, nu, mașina este mai modestă, dar are distanța până la pământ mai mare și scurmă din toate cele patru roți.
  Sperăm, cel putin…

  Sondaj: Care politician din Arad a primit ca cadou o mașină de teren pentru serviciile sale?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad