sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce se întâmplă, Doctore?

  de E. Nola | 6 aprilie 2024, 8:05 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  6

  Daaa, continuăm cu întrebările adresate candidaților locali pentru Primărie și nu numai.

  Și pentru că lupta, destul de previzibil, se va da între Bibarț, de la PNL, eventual PSD sau cine știe și doctorul Wiener, de la USR, respectiv gruparea de dreapta în care a intrat acest partid, îl abordăm acum pe contracandidatul cel mai puternic al lui Bibi.

  Nu că AUR, prin Leo Aslău, nu ar conta deloc, dar aici sunt alte jocuri, alte încăperi. Pe urmă, având în vedere amânarea lansării lui Leo de acum două săptămâni, revenim, desigur, și cu întrebări adresate Domniei sale.

  Cu doctorul sunt mai multe probleme, cele mai multe fiind create chiar de gruparea care domină orașul și județul de două decenii. Această grupare, cu nașul cel din Brad, știe că dacă pierd se termină o epocă, așa că fac pe dracul în patru să îl facă praf pe cel care, cel puțin atât cât se vede, ar avea această posibilitate. Am ajuns ca pe vremea lui Ceașcă, nu dă bine să pronunți numele lui Wiener prin Arad, să nu se creadă că nu ești cu gașca.

  Cu toate acestea, noi ne luăm inima în dinți și vom adresa câteva întrebări bine simțite și doctorului Wiener, chiar dacă lătrătorii de serviciu ai lui Bibi și Ghiță, asta ca să nu vorbim de ceilalți, ne vor categorisi fără drept de apel susținători ai doctorului. Asta ca să nu mai vorbim de USR.

  Așadar, să vedem, ce întrebări i-ați pune doctorului pe bune ajuns în politică:

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce se întâmplă, Doctore?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar dacă e oră tîrzie, un răspuns și o întrebare nu cred că vă deranjează. Răspunsul nu prea intră între cele scrise de Dvs., dar ar fi: USR nu a existat în Arad decît pe facebook. După modelul național. O mare dezamăgire pentru mine acest USR. La apariție am crezut că vor face ceva și n-au făcut decît circ păcălindu-se pe ei mai mult. Sper să nu urmeze același model și Alternativa Dreaptă. Fără să mai vorbim că așa cum îmi povestesc prietenii din Arad doctorul n-a fost în stare să conducă un spital unde se spune că au fost mari probleme după cum scriu alte ziare.
   Și întrebarea e una de bun simț: dacă Dvs. îi numiți lătrători pe partizanii altor partide, de ce v-ați teme că ați fi considerați susținători ai doctorului și nu tot lătrători?

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Câtă vreme omul e în centrul preocupărilor și nu căpătuiala personală sau a interesului de grup am încredere că medicul Wiener va introduce scara valorilor corectă în primărie. E arădean, familist, părinte, caracter integru, medic apreciat ce vor mai mult arădenii? Mici și bere?
   Desigur Bibart susține același lucru copacii se taie pentru siguranța oamenilor, sute de câini sunt omorâți în fiecare an din adăpost tot pt oameni cică. Dar sunt nuanțe clare copacii se taie pt lemn câinii sunt omorâți pt taxele aferente aplicate pt eutanasiere și incinerare scara valorilor e folosită fals în scopuri meschine.
   Inutili sunt cei de la PNL ei strâng semnături pt Bibart în timp ce acesta negociază cu PSD să pună pe lista de consilieri, prietenii pădurarului.

   +5 voturi
   +1
   -1
  3. Consilierii usr, sunt cea mai mare dezamăgire, au trecut cu arme și bagaje în tabăra usl2.0, au votat toate măririle de prețuri la utilități și toate pomenile in scop electoral, cum ar fi terenurile gratuite către cultele neoprotestante, în rest nu s-au remarcat cu absolut nimic!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.