marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Întrebări deloc surprinzătoare pentru Călin Bibarț?

  de E. Nola | 30 martie 2024, 9:10 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  18

  Continuăm seria începută cu cel care ne-a lămurit în final cu Bibi.
  E vorba de Gheorghe Falcă, un negociator cum nu se mai găsește pe aici, un politician între publiciști și un scriitor între politicieni cum își pot da seama de asta doar cei care citesc Adevărul de București.

  Nu-i spunem Bibi, nu de alta, dar un comentator ne-a atras atenția deunăzi că prea mult ne ocupăm de primarul candidat oficial la Primărie. Sunt doi siguri, dacă nu știați, Domnia Sa și doctorul de la care unii așteaptă însănătoșirea Aradului. Da, de doctorul Wiener zicem.Așadar vă propunem câteva întrebări pe care le-ați putea adresa de pe acum candidatului oficial PNL din Arad.

  Întrebări care se arată oarecum de la sine, având în vedere că Domnul Bibarț nu este de azi, de ieri, activitatea sa debordantă și omniprezentă în fruntea Aradului produce întrebări pe bandă rulantă.

  Nu vă mai ținem în tensiune, trecem imediat la întrebări, nu înainte să îl întrebăm și noi pe Domnul primar doar așa în trecere: este adevărat că a avut discuții și cu PSD și cu AUR? Și mai cu cine? Fără să vorbim de Coldea…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Întrebări deloc surprinzătoare pentru Călin Bibarț?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe zi ce trece clasa politică e tot mai catastrofală!Vali Sterian intr-o piesa de pe albumul Evenimentul zilei îi înșira … măi. Hrebenciucilor,măi Cozmincilor,măi….Ăia erau decenți față de ăștia de astăzi. Bineînțeles și nivel local situația e similară. IQ-ul tinde vertiginos spre limită nivelul broaștei.

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. După cum văd sunt eu mai bine informat decît mulți din Arad! Dacă ați fi citit interviul apărut azi ați fi pus alte întrebări. Sau nu le-ați mai fi pus deloc pe acestea. Știți, noi aici am învățat să citim mai mult decît apare scris în presă ca să înțelegem dincotro bate vîntul!

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Cînd afirmați că acel interviu a fost dictat v-ați gîndit la acel interviu luat domnului Falcă acum 3-4 zile chiar de ziarul dumneavoastră și care ulterior a dispărut de pe site? V-am spus ca noi aici am învățat să citim și altfel!

   +3 voturi
   +1
   -1
  4. Ironiile dvs. zeflemitoare sunt de prost gust si ofensatoare! Trebuie stil si pentru asta…
   Da, am cautat si eu interviul respectiv msi ales pentru ca adsugasem un comentariu…
   Era mai cinstit, etic si deontologic sa dati o explicatie!
   Se pare ca doriti sa ne pierdeti…ar fi pacat si pentru unii si prntru altii dar acolo unde respect nu e, nimic nu e – parafrazand!

   0 voturi
   +1
   -1
   • Ce să fac, atât pot și eu. În ceea ce privește interviul, aveți aici reacția și răspunsul. Chiar de către redactorul șef. Nu prea cred că mai găsiți așa ceva în presa din Arad. Ca un redactor șef să își asume vina unei erori. Dar, desigur, dacă doriți vă puteți delecta la ceilalți…

    +1 voturi
    +1
    -1
  5. Unde este raspunsul asumat pentru acest articol si recunoasterea erorii?
   L-am cautat in istoricul de navigare si…vedeti mai jos.
   Delectare…hm…atat sa mai asteptam de la dvs?!
   17:27
   =つ
   Special Arad
   Ultimele stiri din judet
   Open

   Special Grad
   PAGINA NU A FOST GASITA.
   RECOMANDARILE EDITORILOR
   History
   Done
   $
   Gheorghe Falca, in exclusivitate pentru….
   specialarad.ro/bibart-candidatul-pnl-exclusiv-falca/
   $
   Dezastru! UTA, pedepsit sã joace făr…
   specialarad.ro/dezastr-uta-fara-spectatori/?unapprov..

   0 voturi
   +1
   -1
   • Este mult mai simplu și direct, este chiar un moment de istoria presei locale: ia vedeți comentariile la postul la care comentați și discutăm acum și aici. veți găsi câteva comentarii semnate Alin Olteanu, referitoare tocmai la articolul discutat. Alin Olteanu este redacatorul-șef Special Arad. E simplu…

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.