miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce să vă aducă vouă, Iepurașul, pe lângă ouă?

  de E. Nola | 4 mai 2024, 7:59 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  În așteptarea Învierii poate este un pic prea de tot să umblăm cu glume ieftine, de aceea încercăm să împăcăm capra cu varza sau, acum poate e mai recomandabil: iepurașii și ouăle.

  Cu atât mai mult cu cât am observat o modă mai nouă pe FB, postări cu nemiluita cu mieluți care se roagă ca de Paști să mâncăm mai bine verdețuri și alte cele, să le lăsăm pe ele în pace, să se facă mari și frumoase.

  Având toate acestea în vedere, mergem pe o variantă mai „political correct”, trecem peste neîmpliniri și fariseisme, întrebându-vă, pur și simplu, cum ar fi mai bine, ce să ne aducă viitorul – că e Moș sau Iepuraș, contează mai puțin – având în vedere că dincolo de Paști ne așteaptă un an mai deosebit, unul care ar putea schimba datele problemei.

  Chiar dacă – e bine să spunem și asta, dacă tot e sărbătoare – atât de bine cum este acum în țara asta n-a fost de când îi ea, toate datele și clasamentele arătând că în România se trăiește chiar mai bine decât în statele dimprejur – da, am depășit și Ungaria -, cu alte cuvinte, avem baza pe care să ne clădim speranțele.

  Bineînțeles, noi, aici, în Arad, ne ocupăm mai mult de visele și planurile noastre – asta ca să nu le spunem promisiuni -, poate-poate, înțelege Iepurașul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce să vă aducă vouă, Iepurașul, pe lângă ouă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.