miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Mergeți la vot? Și dacă da, de ce nu?

  de E. Nola | 27 aprilie 2024, 9:44 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  Asta este, listele au fost depuse, mai un pic, trecem de Paști și gata, ne putem dedica plenar alegerilor care vin la începutul lui iunie. De fapt, o lună bună dacă nu socotim și ciocnitul ouălor și paharele consumate mai intens cu această ocazie.

  Tocmai de asta ne-am zis să vă întrebăm încă înainte de sărbătoare, ce ziceți acum, vă veți duce să votați? Și fiindcă sunt chiar două deodată, normal, noi ne gândim înainte de toate la cele locale, că cele europarlamentare, precum se știe, sunt privite așa mai lejer, de parcă nu ne-ar atinge foarte tare. Nu că e bine, dar asta este, tot românul se gândește înainte de toate la cele locale, în fond, aleșii locali, fie că sunt primari, președinți sau consilieri, pot contribui direct la felul în care trăiește o comunitate.

  Dar, desigur, și cele europarlamentare contează, numai că aici treaba e simplă. Pe deasupra, nici nu depinde direct de votul local, ci de cel centralizat, având în vedere că, virgulă, candidații pornesc de pe liste naționale.

  Așa că, vă rugăm noi, concentrați-vă pe cele locale să ne spuneți dacă da sau nu și dacă așa, de ce da sau nu. Și așa cum v-am obișnuit, așteptăm în comentarii și alte variante.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Mergeți la vot? Și dacă da, de ce nu?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe lângă cei din poze mai sunt 3 candidați Cotuna, Galea și cel de la UDMR în total 7 candidați.
   Cheșa nici nu-și pune problema să câștige a spus în emis la strada TV ca după alegerile locale va vorbi cu primarul și viceprimarul să le propună 1 euro chirie la spațiile comerciale de pe ștrand.
   Așa că oameni buni nu va irosiți votul pe candidatul PSD pt ca nu dorește sa câștige se pare că, candidează sa fie în concordanta cu cerințele partidului,nu știu de ce mai cheltuie subvenția pt partide în campania electorală dacă, candidează doar să bifeze lista.

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Am mai spus și o repet:

   La următoarele alegeri arădenii vor avea o pană de memorie și vor vota din nou pelene la conducerea municipiului de pe Mureș.

   Au avut de ales între un pădurar și un medic, iar ei au ales pădurarul. La fel vor face și acum, pentru că ăsta e nivelul, nu le poți cere mai mult.
   Și astfel Timișoara și Oradea câștigă teren și lasă aradul cu 10-15 ani în urmă.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. @csm Vorba americanului m-ai prostit odată rușine ție m-ai prostit a doua oară rușine mie.
   Arădenii mulți au o gândire primitivă și mușcă prosteala lui Bibi cu credința cu alte alea în loc să facă o evaluare pe cifre.
   Bibart spune bugetul Aradului are aceeași valoare în fiecare an, de ce oare? Pt ca nu atrag suficienți bani europeni.
   Oradea cu un cartier în plus față de Arad are un buget cu 300% mai mare anul acesta datorită fondurilor UE.
   Și în aceste condiții în mandatul de 4 ani cumulat au avut pe mână 600-700+ milioane euro se vede ceva considerabil? În afară de podul peste Mureș pe bani împrumutați.
   Se cheltuie enorm cu funcționarea inclusiv subvenții și restul se sifoneaza pe lucrări la prețuri triplate fără utilitate publică.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.