Iese pe piață noul TRABANT! Este o mașină electrică, are un design cochet și costă incredibil de puțin (FOTO)

  de Special Arad | 24 noiembrie 2015, 8:59 AM | Auto

  4

  Trabant lansează în primăvara lui 2016 cel mai nou model – un autoturism cochet și în pas cu vremurile care are un  motor electric de 61 cp, dezvoltă o viteză de 150 km/h, are o autonomie de 160 de km și o baterie de acumulatori care se încarcă în 8 ore. Mașina are un design clasic, fidel predecesorului său din perioada RDG și, conform criticilor, „are o puternica tentă Mini Cooper”.
  Va putea fi achiziționat în Ungaria la un pret de 1.400.000 Ft. (aprox. 4.500 Euro).

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va propun ca pentru încurajarea vanzarilor autoturismului Trabant electric sa analizati posibilitatea ca la statiile de incarcare sa se schimbe bateria descarcata cu alta baterie incarcata, Calatoria va devenii foarte placuta când stii ca nu trebuie sa intrerupi deplasarea. O a 2-a varianta este ca in dotarea auto sa existe varianta de rezerva. A 3-a , sa se creeze posibilitatea incarcarii si in timpul deplasarii cu panouri solare.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad