marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  (Video) A intrat cu BMW-ul direct într-un restaurant după ce a călcat greșit pe accelerație. În mașină se afla și un copil de 6 ani

  de Special Arad | 18 februarie 2024, 12:11 PM | Auto | Regional

  0

  Un șofer a intrat cu mașina direct într-un restaurant al unui hotel din Băile Herculane.

  Bărbatul în vârstă de 48 de ani încerca să iasă din parcarea unui hotel, însă din neatenție, a apăsat puternic pe accelerație. Această acțiune a dus la pătrunderea mașinii sale BMW în interiorul restaurantului hotelului, provocând daune semnificative.

  Cu toate că pagubele materiale au fost considerabile, atât șoferul cât și copilul de 6 ani aflat în mașină au scăpat nevătămați. Din fericire, în momentul accidentului nu se afla nicio altă persoană în apropiere, evitându-se astfel eventuale victime.

  Direct într-un restaurant, dar… fără droguri

  Șoferul a fost supus testelor de alcoolemie și droguri, iar rezultatele acestora au fost negative. Cu toate acestea, responsabilitatea pentru distrugerile provocate va fi stabilită în conformitate cu legile în vigoare.

  Dosar penal deschis pentru distrugere

  Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere în urma acestui incident. Șoferul va trebui să răspundă în fața legii și să suporte consecințele legale ale acțiunilor sale, indiferent de rezultatele testelor efectuate.

  Sursa: Știrile ProTv

  Citește și: Vestea bună a zilei: avem bănci în Piața Catedralei. Vestea proastă e că…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.