Nesimțiții! I-au sigiliat… „cotețul” după ce a parcat cum l-a dus capul (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 2 noiembrie 2017, 10:10 AM | Regional

  6

  S-a întâmplat la Timișoara, iar metoda pare una foarte originală. Un șofer, cu un Peugeot înmatriculat în Gorj, a decis să-și parcheze mașina cam cum l-a dus pe el capul. A închis, a plecat, iar la întoarcere a avut parte de o mare surpriză.

  Mașina „barosanului” a fost efectiv înfoliată. Precum un sandwich pe care îl pui la școală la copii :). S-a întâmplat în Calea Girocului, iar șoferul pățit a blocat accesul microbuzelor de marfă la magazinele din zonă.

  Imaginile au apărut pe un grup de Facebook intitulat sugestiv: Nesimtitii traficului din Timisoara”.

  A avut atașat și un text:

  „Ce facusi BAROSANE? Ti-au sigilat cotetul ,,RASISTII” astia?……?? In Calea Girocului intre blocuri, cetateanul din GJ, a blocat accesul microbuzelor de marfa la magazinele din zona, iar ,,rasistii” astia din Banat, i-au pus cotetul la pastrare…….:P”

  cotet 3

  cotet 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mi se pare o chestie de la fel de mult de taranism și prost gust ca și parcarea individului. N-ai ce pune mâna pe proprietatea privată a altuia, există instituții a căror rol e ăsta. Suni frumos la multele poliții inutile gen locală și se ridică frumos mașina dacă jenează evident traficul sau i se dă o amendă. Așa nu se rezolvă nimic, ba mai mult, inciți

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.