duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nesimțiții! I-au sigiliat… „cotețul” după ce a parcat cum l-a dus capul (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 2 noiembrie 2017, 10:10 AM | Regional

  6

  S-a întâmplat la Timișoara, iar metoda pare una foarte originală. Un șofer, cu un Peugeot înmatriculat în Gorj, a decis să-și parcheze mașina cam cum l-a dus pe el capul. A închis, a plecat, iar la întoarcere a avut parte de o mare surpriză.

  Mașina „barosanului” a fost efectiv înfoliată. Precum un sandwich pe care îl pui la școală la copii :). S-a întâmplat în Calea Girocului, iar șoferul pățit a blocat accesul microbuzelor de marfă la magazinele din zonă.

  Imaginile au apărut pe un grup de Facebook intitulat sugestiv: Nesimtitii traficului din Timisoara”.

  A avut atașat și un text:

  „Ce facusi BAROSANE? Ti-au sigilat cotetul ,,RASISTII” astia?……?? In Calea Girocului intre blocuri, cetateanul din GJ, a blocat accesul microbuzelor de marfa la magazinele din zona, iar ,,rasistii” astia din Banat, i-au pus cotetul la pastrare…….:P”

  cotet 3

  cotet 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mi se pare o chestie de la fel de mult de taranism și prost gust ca și parcarea individului. N-ai ce pune mâna pe proprietatea privată a altuia, există instituții a căror rol e ăsta. Suni frumos la multele poliții inutile gen locală și se ridică frumos mașina dacă jenează evident traficul sau i se dă o amendă. Așa nu se rezolvă nimic, ba mai mult, inciți

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.