Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese „Miss Golden Globe 2017” și îl vor ajuta pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze prețioasele premii la 8 ianuarie, relatează Agerpres, citând ziarul spaniol La Vanguardia.

Fiicele lui Stallone, Sistine, Sophia și Scarlet au fost alese de The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) pentru a înmâna aceste premii considerate anticamera Oscarurilor.

„Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei”, a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria.

Contul oficial al premiilor Golden Globe de pe rețeaua de socializare Instagram a anunțat știrea postând o poză a fericitului tătic alături de soția și de cele trei fete ale sale cu textul: Breaking! This year the 2017 Miss Golden Globe will be @sophiastallone, @sistinestallone, & @scarlet_stallone, the daughters of @officialslystallone! Photo by @inezandvinoodh.

Este totuși pentru prima dată în istoria Globurilor de Aur când organizatorii aleg pentru această misiune doi sau mai mulți frați, având în vedere că de obicei sunt desemnați fiul sau fiica vreunui mare actor de la Hollywood.

gty-sylvester-stallone-daughters-jt-161111_31x13_1600

Anul trecul, „Miss Golden Globe” a fost aleasă Corinne Foxx, fiica lui Jamie Foxx.

Surse foto: Haute Living, ABC News

-, 15 noiembrie 2016, 9:46 AM