De Ziua Educației, elevii Liceului Național de Informatică au „explorat” spațiul cosmic

  de - | 5 octombrie 2017, 12:34 PM | Educaţie

  1

  Ziua de 5 octombrie a fost marcată la Liceul Național de Informatică prin activități extrașcolare având în centrul atenției educația privită din multiple perspective.

  Astfel, la nivelul ariilor curriculare, s-au desfășurat ateliere de creație plastică și literară, educație pentru sănătate, campanii de informare asupra oportunităților oferite de internet, competiții sportive, expoziții, dezbateri etc.

  Activitatea care i-a încântat cel mai mult pe elevi a fost cea având ca temă spațiul cosmic, activitate inclusă în evenimentul ,,World Space Week 2017”. Elevii din ciclul primar și gimnazial au construit rachete și OZN-uri și au organizat o expoziție în sala festivă a liceului, iar elevii de liceu au realizat prezentări și eseuri cu tema ,,Oameni în spațiu”.

  DSC02307 DSC02308 (2) DSC02309 (2) DSC02310 (2) DSC02316 DSC02325 DSC02328 DSC02333

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.