sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Visez în culori”, un flashmob special la care au participat 700 elevi de la Colegiul Național de Informatică

  de Special Arad | 6 octombrie 2023, 8:50 PM | Educaţie

  1

  Comunicat. Cu ocazia Zilei Educației, în 5 octombrie, dansatorii profesioniști de la Royal Steps au pregătit un moment artistic aparte cu elevii de la Colegiul Național de Informatică din Arad: un flashmob.

  „Împreună cu 700 de copii ai Liceului National de Informatică Arad am sărbătorit ziua Educației printr-ul flashmob imens în curtea școlii, în care copiii au dansat și au cântat pe melodia «Visez în culori»!

  În acest cadru festiv, copiii școlii au fost premiați pentru performanțele școlare și totodată felicitați de cadrele didactice pentru munca și pasiunea depusă în pregătirile desfășurate pentru acest minunat moment de dans.

  A fost o echipă unită în spatele acestor copii, care au pus umărul la pregătirea lor și la toată organizarea momentului:
  Royal Steps Arad, Andreea Silvana Haizar, Avram Mark, Patrik Haizar, d-na director Pellegrini Lilla, d-na Mihaela Socaci, d-na Mimi Tirlea, dl Adrian Petruț , Daniela Ardeleanu și Lavinia Radu”, au transmis antrenorii de la Școala de Dans Royal Steps Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.