Cuplul de proxeneți care semăna teroarea între prostituatele minore. Tinerele erau electrocutate, bătute și chiar împușcate de către inculpați

  de - | 11 ianuarie 2017, 8:15 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Gruparea de proxeneți și traficanți de minore destructurată la mijlocul lunii septembrie 2016 – condusă de Viorel Ionuț Vîlcu și Analisa Mădălina Neacșu și alți patru inculpați – a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT. În rechizitoriul obținut de Vocea.biz, procurorii scriu că inculpații le administrau prostituatelor electroșocuri, bătăi cu bastoane telescopice, iar pe unele le împușcau cu pistolul cu bile sau le tăiau cu briceagul, dacă le ieșeau din cuvânt.

  Una dintre victime a ajuns în pragul sinuciderii și a încercat să își taie venele, iar alta a băut Calgon, o soluție de curățat mașina de spălat rufe.

  Cuplul de proxeneți format din Analisa Nacșu și Ionuț Vîlcu exploata tinere prostituate, unele minore, de la care luau jumătate din câștiguri.

  Analisa Neacșu juca rolul de matroană a prostituatelor, le „plasa” în alte localități precum Sibiu sau Constanța în funcție de „sezon”, le stabilea tarifele și programul de lucru și le dădea droguri pentru a „produce” mai cu spor, potrivit informațiilor din rechizitoriu. În schimb, Ionuț Vîlcu era cel care le bătea pe tinere cu ce îi cădea în mână.

  Atât Analisa, cât și Ionuț Vâlcu au „picat pe tehnică” referindu-se la prostituatele cărora le luau jumătate din câștiguri ca la o marfă sau ca la niște gunoaie.

  Potrivit procurorilor, atitudinea dispreţuitoare a liderului faţă de victime „se coroborează cu declarația inculpatei Neacșu Mădălina Analisa, din care reiese că inculpatul Vâlcu Viorel Ionuț o <punea să ia fetele în mașină deoarece el niciodată nu voia să le care, spunea că îi este scârbă de ele și că sunt jegoase și WC-uri publice și el nu ia așa ceva în mașină>”.

  Citește continuarea pe Vocea.biz

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad