miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Orgie cu peste 20 de participanţi, printre care diplomaţi şi un europarlamentar maghiar, oprită de poliţia belgiană

  de - | 1 decembrie 2020, 5:11 PM | Internaţional

  0

  Szájer József (foto: MTI)

  Poliţia belgiană a oprit o orgie cu 25 de participanţi, printre care diplomaţi şi un eurodeputat, scrie Adevărul.

  Petrecerea avea loc vinerea trecută într-un apartament de pe strada Rue des Pierre, în Bruxelles, potrivit ziarului Het Nieuwsblad, care citează surse din biroul procurorului general. Conform sursei citate, participanţii la orgie, majoritatea bărbaţi, au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor epidemice. Unii dintre ei s-au dovedit a fi diplomaţi.

  Printre participanţi se afla chiar şi un eurodeputat, care a încercat să fugă, dar fost prins şi chestionat în legătură cu prezenţa sa acolo. Brussels Times scrie că poliţiştii au găsit la faţa locului şi droguri.

  UPDATE

  Potrivit Blikk.hu, eurodeputatul în cauză este politicianul maghiar Szájer József (foto), reprezentant al partidului FIDESZ în Parlamentul European, care a recunoscut totul în public, însă a negat că ar fi consumat droguri. Acesta și-a dat demisia în urmă cu două zile, potrivit Radio Europa Liberă, însă atunci încă nu precizase motivul. Având imunitate parlamentară, Szájer József nu a fost arestat.

  Presa belgiană a dezvăluit și faptul că orgia a avut loc într-un bar al homosexualilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.