duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După mai multe pahare de vișinată, bătrânul „Don Juan de Arad” a adormit și a fost jefuit de cele două femei invitate la el acasă

  de Special Arad | 19 octombrie 2017, 1:57 PM | Știri Arad

  1

  Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 22:30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad. Apelul a fost făcut de către un octogenar care a reclamat faptul că două femei, cu vârste de 30 și 41 de ani, i-au furat o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din locuinței sa.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul le-a chemat pe cele două femei în vizită la el. După mai multe pahare de vișinată, bărbatul a adormit subit, iar femeile au început să cotrobăie prin casă, luând mai multe bunuri, atât alimentare cât și nealimentare, iar din portofel i-au sustras suma de 800 lei. Când au terminat de „adunat”, bărbatul s-a dezmeticit și, dându-și seama ce se întâmplă, le-a luat la întrebări pe femei și a încercat să le oprească, moment în care cele două au luat bagajele, l-au îmbrâncit pe bătrân și au luat-o la fugă într-o direcție necunoscută.

  Jandarmii au plecat de urgență în căutarea persoanelor suspecte, iar în scurt timp le-au depistat în zona străzii Augustin Doinaș, având asupra lor toate bunurile reclamate furate.

  S-a stabilit identitatea persoanelor implicate și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

  (Fotografie cu scop ilustrativ. Sursa: ozy.com)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.