sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Violență și focuri de armă la blocul R 16 din cartierul Ared! „Au fost la o prostituată și au fost atacați…”

  de O. Peniță | 25 iunie 2018, 11:43 AM | Știri Arad | Topic special

  11

  (foto: Arhivă)

  Dacă nici când mergi la femei nu mai ești în siguranță, atunci lumea asta s-a întors cu sus-un jos… Dar, cum spune un coleg de birou, mai mucalit din când în când, „când te duci la femei nu ești niciodată în siguranță”… Iar când „partida de amor” e cu arma la cap… atunci e mare bai! No, cam așa și cu „eroii” rândurilor care urmează.

  Azi dimineață, în jurul orei 7, un bărbat de 22 de ani din Sintea Mare, a sunat la numărul de urgență 112 si a sesizat faptul ca în zona UTA, doi bărbați, de 41 și 21 de ani, tot din Sintea, au fost amenințați de un bărbat de 33 de ani, din București, care avea o arma cu aer comprimat, tip Airsoft, cu bile. Și nu numai că au fost amenințați, dar chiar s-a și tras asupra acestora! Neînțelegerea – din informațiile pe care le avem de la unii dintre vecinii treziți în jurul orei 5 dimineața – a plecat de la faptul că cei doi au plătit serviciile sexuale ale unei femei, pentru o oră. Însă, nereușind să fie satisfăcuți amândoi în această „simplă și scurtă” oră, i-au spus prostituatei că nu pleacă până în momentul în care amândoi tovarășii nu vor fi la fel de… fericiți.

  Urmare amenințărilor celor doi, femeia și-a sunat prietenul, alias „peștele”, bărbatul de 33 de ani, din București, care a venit val-vârtej, a scos arma pe care o avea asupra sa și a și tras cu ea, spărgând geamurile de la parterul imobilului R 16 (ARED), iar ulterior i-a luat la bătaie pe cei doi.

  Știm că bărbatul a fost luat de Poliție – care a acționat cu promtitudine – și dus la sediu pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal.

  Martorii susțin că nu este vorba de o pușcă cu bile, ci cu alice, și că datorită acestui fapt geamurile termopan au fost sparte, iar administrația blocului va face plângere pentru a-și recupera prejudiciul.

  În ceea ce privește apartamentul în care s-a desfășurat partida de amor, acesta a fost închiriat de femeia și bărbatul din București.

  Am reușit să aflăm că există o practică mai nouă, în sensul că prostituatele circulă prin țară, închiriază apartamente în regim hotelier, stau câte o săptămână, funcție de clienții pe care și-i găsesc pe Internet, după care pleacă în alte localități.

  34984172 2124746811147884 3105937185291894784 n 36239669 2124746797814552 9189606442787667968 n

   

   

   

   

   

   

  Foto: Poza cu mascații este din arhivă. Doar cele cu cele doua geamuri sparte sunt de la fața locului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dupa modelul englez… nu e brevetat de Romania… E doar implementat! Insa e o doar o problema de mentalitate sa intelegi ca fiecare e liber sa faca ce doreste… cand doreste si cu cine… Nu e nimeni stapanul nimanui si nici judecatorul nimanui…

   Romania accepta doar modelele in care sefii comunisti, securistii si militieni siluiau femeile pe care puneau ochii, pentru ca nu exista Internet sa adopte solutii mai moderne…

   Securistii actualii insa nu uita niciodata nimic, nici sa umileasca, nici sa dezonoreze, nici sa batjocoreasca… zac pe pensii speciale si se plictisesc… Cu atat mai mult cu cat neuronul le-a murit si a fost inlocuit de testoteron…

   Eu consider ca fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu propria viata si persoana si nu avem dreptul sa comentam….

   Colericele cu grade, ce nu au fost in stare sa isi intemeieze nici familie, nici sa exceleze in profesie, pierdute prin servicii la contrainformatii si amante declarate pe viata, din interes… nu cred ca pot constituii un model mai acceptat…

   Va doresc viata frumoasa si poate va treziti din prostie ….

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.