CET, strigăt de ajutor către Guvern. Aradul riscă să rămână fără căldură și apă caldă de săptămâna viitoare!

  de Special Arad | 10 noiembrie 2017, 8:44 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  6

  Comunicat. Conducerea CET Arad şi CET Hidrocarburi solicită de urgenţă sprijinul Guvernului, într-o situaţie extrem de delicată. Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici.

  În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare!

  În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului.

  Solicităm prin intermediul mass-media intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!

  Daniel Doble,
  Director CET Arad SA
  Victor Ciulean,
  Director CET HIDROCARBURI S.A.

  (sursa foto: cvlpress.ro)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păstrate salariile directorilor … de ce sa le tai … dați afara actuala conducere ca este incompetenta !!! Alți mai buni si tot asa pana se rezolva … intre timp sa rămânem fara caldura sa fie presiunea mare sa se bage la posturi numai pe cine il tine bracinarii si are oo sa se înhame la rezolvarea problemei … daca tot timpul vine ajutor din exterior aceasta greșeală se va repeta !!!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Totata lumea striga cet-ul, problema e ca sunt 2, ala de afara produce energie electrica si apa fierbinte iar astia din oras sunt doar distribuitori, problema e ca sistemul este putin supra dimensionat, la astia din oras, cei de afara sunt al naibi de eficienti, au trecut de pe carbune pe gaz si daca nu ar fi obligatii sa livreze si apa fierbinte ar duce-o bine doar din energie electrica care o furnizeaza.

   +9 voturi
   +1
   -1
  3. Ceausescu a fost acuzat de genocid si subminarea economiei nationale.Oficial,pentru aceste acuzatii a si fost pus la zid.Buuun.Sa vedem sistemul capitalist(globalist?)ce ne-a adus.Cele pozitive:libertate de opinie si de exprimare a acesteia(oare?),libertatea de a calatorii si lucra in spatiul UE(atunci de ce nu suntem inca membrii ,Schengen’?),abundenta si diversitate de produse comerciale(adevarat).Cele negative(doar cateva):acces foarte limitat la o sursa de venituri decente.Un numar nepermis de mare de cetateni marginalizati din cauza lipsei unui statut social.Acestia sunt si discriminati pe criterii de clasa sociala,situatie materiala,etc.Coruptia,nepotismul,sunt cam la “standardele” din anii 1980.Diferenta este la volum.Daca se delapida sau fura in valoare de 1mil.lei(sau peste),se aplica pedeapsa capitala.In anii democratiei capitaliste,nu doar s-a devalizat economia nationala,efectiv s-a *nimicit* o mare parte din natiune.Care-i solutia? Propuneti oameni ultracompetenti sa gestioneze problemele natiunii sau cei “doxati” in stiinte social-politice sa fie arhitectii unei organizari sociale mai echilibrate.

   +4 voturi
   +1
   -1
  4. Deci oamenii PDL isti care au capusat de la inceput pana acum CET-ul si l-au distrus dupa bunul plac al lui Falca si Cionca acum striga ajutor si dau vina pe PSD? Rusine! Sa se faca publice salariile directorilor si cat primesc consilierii care sunt in AGA. Deci, sinistru duet Falca & Cionca sa puna mana si sa dea bani la CET nu sa invrajbeasca lumea contra PSD.

   +4 voturi
   +1
   -1
  5. Eu mi-am bagat centrala din cauza vecinilor care nu declarau consumul corect de apa calda si caldura. Multi in bloc declarau 1m cub apa calda si ei erau 3,4 persoane in apartament. Ne radeau in fata cat suntem de prosti aia care nu smecherim contoarele. Normal ca ajungea apa calda sa fie 45 lei/m cub. Am trecut la centrala si platesc ceea ce consum. Gazul nu mai e la pausal, apa calda o fac eu. Sngurul lucru care depinde de furaciunile lor e apa rece.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad