miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  CET Hidrocarburi reia furnizarea energiei termice pentru populație de astăzi

  de Special Arad | 17 aprilie 2024, 9:23 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  CET Hidrocarburi dă din nou drumul la căldura din calorifere. Potrivit anunțului remis de compania arădeană, „având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare pentru zilele următoare, precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, reluarea furnizării energiei termice pentru încălzire începând de miercuri 17.04.2024 ora 18:00”.
  Tot în comunicatul CET Hidrocarburi se mai arată că „în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor”.

  La final, sub semnatura directorului general al CET, ing. Ciulean Victor, compania mulțumește pentru înțelegere și îi asigură pe clienți „că facem toate eforturile necesare pentru confortul abonaților noștri”.
  Tot într-o miercuri, de data aceasta la începutul lunii, CET Hidrocarburi anunța faptul că va întrerupe furnizarea agentului termic datorită evoluției temperaturilor exterioare. Întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire a avut loc miercuri, 03.04.2024.

  Citește și:

  CET întrerupe de miercuri căldura

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.