joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nor cu adevărat spectaculos a adus ploaia pe o plajă din Sydney

  de - | 7 noiembrie 2015, 11:46 AM | Video

  0

  Un spectaculos nor venit dinspre ocean a acoperit plaja Bondi Beach, aducând ploaia peste orașul australian Sydney, conform CNN.

  „În timp ce mergeam spre plajă am văzut ceea ce părea să fie un uriaș val înaintând dinspre largul oceanului și care părea că amenință să ne înece pe toți!”, a povestit Hannah Murphy, o martoră intervievată de CNN. „Oamenii alergau de pretutindeni pentru a filma și fotografia acest nor incredibil”, a adăugat ea.

  Documentaristul Will Reid a filmat cum furtuna se apropia de pământ. La începutul după-amiezii, Biroul Meteorologic australian a lansat o avertizare de furtună puternică, solicitându-le oamenilor să se adăpostească și să nu stea în apropierea ferestrelor, să scoată obiectele electrocasnice din priză și să nu vorbească la telefon. După câteva ore această avertizare a fost ridicată, australienii din Sydney rămânând cu amintirea ciudatului nor venit dinspre ocean.

  Sursa: Romaniatv.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.