Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie, de astăzi, în Timișoara

  de Special Arad | 22 aprilie 2020, 8:15 AM | Coronavirus | Regional

  2

  Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie începând de miercuri şi în Timișoara. Se pot folosi eşarfe, măşti din pânză sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura, scrie Mediafax. Potrivit unei hotărâri a Comitetului pentru Situații de Urgență a Timișoarei, din 22 aprilie 2020, purtarea măștii devine obligatorie.

  „Pe teritoriul administrativ al municipiului Timișoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască și mănuși pe mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor închise publice și private în care se desfășoară relații cu publicul”, se arată în decizia CSU Timișoara.

  Potrivit autorităților, pe post de mască pot fi folosite și eșarfe, pentru a existe un filtru între atmosferă și aparatul respirator (nas și gură).

  Vor exista trei zile în care nu se vor aplicat amenzi.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O decizie politică populistă fără nici o susținere logică și științifică a eficacității purtării măștilor handmade. Toate studiile de până acum demonstrează că eficacitatea măștilor handmade este deficitară și în practică efectul este extrem de mic din punct de vedere practic. Măsura dă o stare FALSĂ de siguranță ce are un efect invers asupra sănătății populației. Deci?! Proștii stau în fruntea administrației și măsurile luate de ei, în consecință, nu pot fi decât unele extrem de PROASTE! Nu se documtează înainte de a le lua și chiar de ar face-o nu au cunoștințele necesare să înțeleagă. Se copiază unii Proști, pe alții și mai Proști!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.