duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O fascinantă călătorie printre cei mai înalți munți ai Elveției

  de Special Arad | 24 august 2015, 2:59 PM | Video

  0

  Mountains of Valais from Christian Mülhauser on Vimeo.

  Grupajul muntos Valais cuprinde cei mai înalți munți din Elveția: Alpii Penini, Alpii Bernezi și Masivul Mont Blanc. Cele mai proeminente vârfuri sunt Monte Rosa (4634 m) și Finsteraarhorn (4274 m).

  Prin ceață, ploaie, zăpadă și viscole cu o putere de până la 120 km/h, Christian Mülhauser, un renumit producător elvețian de filmulețe, a reușit să străbată grupajul Valais, astfel încoronându-și cel mai recent proiect video al său. „Munții Valais sunt, pe departe, aventura mea cea mai solicitantă, care, pe alocuri, m-a împins să-mi întrec cele mai de necrezut limite. Cu un rucsac de 40 kg în spate, nu a fost întotdeauna ușor să ajung la locațiile prestabilite”, a spus Christian.

  După 15 zile de filmări, între august și noiembrie 2014, și încă patru săptămâni de post producție, aventurierul elvețian a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectul care, zicem noi, a ieșit splendid.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.