Arenă de 500 de milioane de dolari, demolată în doar 15 secunde

  de Special Arad | 22 noiembrie 2017, 12:30 PM | Video

  0

  Georgia Dome, arena din Atlanta pe care formaţia de fotbal american Atlanta Falcons şi-a disputat meciurile din 1992 până la începutul lui 2017, a fost dărâmată luni, după o implozie controlată în care au fost folosite pete două tone de explozibil. Tot momentul a durat aproximativ 15 secunde, fiind transmis în direct.

  Trei ani a durat construcția arenei Georgia Dome, care în 1992, când s-a deschis, era cel mai mare stadion acoperit din lume. A fost timp de un sfert de secol casa echipei de american Atlanta Falcons, dar și a echipei Universității din Georgia.

  Autorităţile au decis să dărâme arena cu o capacitate de 80.000 de locuri după ce în apropiere a fost ridicată un alt stadion – Mercedes-Benz Stadium – lucrările fiind finalizate în luna august a acestui an.

  sursa: independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad