marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aspersoarele funcționează! Sistemul de irigat a fost reparat la arena „Francisc Neuman”

  de Lucian Dănilă | 31 martie 2021, 12:12 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Am ajuns să scriem știri despre faptul că funcționează aspersoarele la stadionul inaugurat în urmă cu jumătate de an. Ceea ce ar trebui să fie o normalitate, în Aradul anului 2021 a ajuns să devină o știre de importanță capitală pentru UTA și pentru mișcarea sportivă din Arad.

  Timp de o lună, aspersoarele de la noua arenă din Calea Aurel Vlaicu au fost în repaus. Ne-am făcut de râs ca și comunitate la meciul internațional dintre selecționatele Under 19 ale României și Serbiei, atunci când o mică parte din teren a fost udată cu un furtun luat de la instalația de jacuzzi a clubului. Investiția de peste 3 milioane de lei în tot ceea ce înseamnă suprafață de joc, drenaj, irigat, covor de iarbă, a dat rateuri încă de la început. Terenul s-a rupt la fiecare meci, drenajul a funcționat doar pe bucăți, iar de la începutul lunii martie s-a stricat și instalația de irigat. Așa cum v-am arătat, suprafața de joc a crăpat de la lipsa de apă, iar responsabilii cu buna funcționare a arenei au adus ieri furtunuri de la pompieri care să poată face față…

  gazon 2

  „De aseară funcționează”, am primit un mesaj din partea Primăriei Arad. Într-adevăr, aspersoarele funcționează, dar acum rămâne de văzut cum va rezista covorul de iarbă sub crampoanele jucătorilor la meciul de duminică dintre UTA și Sepsi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.