Stoenescu sus, Stoenescu jos! Maria Pașcalău este inspector general școlar cu ștampilă de la minister

  de Alin Olteanu | 6 septembrie 2017, 8:20 AM | Educaţie | Știri Arad

  6

  Știri Arad. Câteva ore nu i-au ajuns pesedistei Anca Stoenescu pentru a se obișnui cu căldura fotoliului de inspector general școlar. Și spunem asta cu certitudine pentru că am primit informația conform căreia (aproape) întreaga presă din Arad s-a grăbit prea tare să o așeze pe doamna profesor Stoenescu în cea mai înaltă funcție a ISJ Arad.

  Ministrul Educației a semnat ieri ordinul (care va ajunge astăzi la ISJ Arad… sau chiar a ajuns) de numire al doamnei Maria Pașcalău, director la această oră a Liceului de Informatică Arad, în funcția de inspector general școlar.

  Este, mai mult ca sigur, vorba de o detașare până la organizarea unui concurs, dar odată „așezată” în scaun, ne este foarte greu să credem că l-ar mai putea „pierde”.

  Ceea ce s-a întâmplat ieri, și  spunem clar că și Special Arad a pus „botul”, putem să numim manipulare ieftină sau o dezorganizare la nivelul decizional al ministerului, noi nefăcând altceva decât să dăm curs unei informații confirmată chiar de „proaspăta” eliberată de sarcini.

  Până una-alta, nu credem că acest hopa-mitică limpezește tensiunile (pesediste) din interiorul inspectoratului și nu numai. Ba dimpotrivă.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Numai prostii scrieti.Ce atata Pascalau in sus si in jos, sa stea linistita la ea la scoala, sa mai vina si generatiile tinere. Stiti ca la concurs a luat nota minima pentru a-l promova(nah dupa experienta de o viata).Aruncati vina pe minister si pe oameni care n-au legatura cu speta. D-na Pascalau trebuia sa-si dea demisia din functia de director ca sa poata trece insp.gen. dar n-a vrut. Ea vrea si pe cal si in caruta.

   --5 voturi
   +1
   -1
  2. Dna Pascalau chiar merita sa fie inspector școlar general pentru ca a facut ceva pentru învățământul aradean si are cunoștințele necesare si tăria de caracter pentru a deparazita inspectoratul. În schimb țoapa de Stoenescu, prietena cu MUZETE DE LA PREFECTURA este celebra doar pentru aranjamentele de la BAC. Altceva ce naiba a lasat pana acuma in urma ei? NIMIC

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.