Se vrea primar la el în sat! Șapte luni și jumătate și un director de tristă amintire…

  de Tudor Bogdan | 10 martie 2016, 1:23 PM | Sport

  6

  Șapte luni și jumătate, atât a reușit Vasile Bociort să stea pe scaunul de director al clubului CSM Arad. În cele șapte luni și jumătate a reușit să murdărească și la propriu și la figurat acel scaun. Așa cum v-am informat în premieră ieri la orele amiezii, Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului,l-a revocat pe Vasile Bociort din funcția de director al CSM Arad începând cu data de 15 martie.

  Ce a reușit acest pseudodirector în cele șapte luni și jumătate? Nimic… A reușit să rupă în două personalul din cadrul clubului. A fost mumă pentru cei care i-au cântat în strună, și ciumă pentru cei care încercau să-l înfrunte sau să nu îi pună în practică inepțiile…

  Nu îl cunoștea nimeni în urmă cu un an. Nici măcar colegii lui din partid. Din start, la nici două luni în scaunul de director, a decis să se premieze cu 4.000 de lei pentru rezultatele deosebite obținute de sportivii legitimați la CSM Arad, rezultate obținute – evident – înainte ca Vasile să fie numit în funcție :)))))

  „Ți-a trebuit să răscolești câcatul. Vezi tu ce urmează…”, este doar una dintre frazele preferate de fostul vânzător de Alexandrion ajuns șef peste cel mai mare club sportiv din Arad. Așa se adresa el angajatelor clubului, care, două din trei, au ajuns fie în concediu medical cu palpitații și alte probleme, fie concediate. Frumos, nu?

  „Poate rămâi să speli WC-ul”, i-a spus cu un aer superior unei alte angajate din club în momentul în care i-a cerut să plece cu o oră mai repede de la serviciu, deși programul era până la ora 16, iar el permanent le amenința pe acestea cu penalizări dacă pleacă mai repede… Un romantic…

  Sorin Mîneran, campionul național la maraton în 2014 și 2015 a fost și el dat afară din camera pusă la dispoziție de club și apoi s-a văzut nevoit să se transfere lao altă grupare, asta după ce în prealabil Bociort l-a etichetat ca bețivan, iar ulterior în amenința că îi face adresă la Federația de atletism pentru a-i cere suspendarea.

  Da, acest personaj a condus, cum aștiut el, CSM-ul în ultimele șapte luni și jumătate. În timp ce unii erau penalizați, pedepsiți sau chiar dați afară din club, altora, care-i cântau în strună, le-au fost mărite lefurile… YES WE CAN! vorba unui antrenor care acum îl regretă pe Vasilică…

  mineran-1

  PERLELE UNUI DIRECTOR DE TRISTĂ AMINTIRE

  1. „Am îmbogățit clubul cu 200 de mii de lei”

  Este epică această afirmație a lui Bociort. Iată și contextul:

  V.B.: Am rămas la mijlocul lunii august 2015 cu bugetul pe trimestrul 3 consumat. Am îmbogățit clubul cu 200.000 de lei”, spune el.

  Special Arad: Dar cum l-ați îmbogățit? Ați adus sponsori, sau bani de acasă?.

  V.B: Nu, ne-a dat Ministerul acei bani.

  :))))))))))))))))))))))))))))))

  1. Cum a înstrăinat bunurile instituției?

  Special Arad: Este adevărat că ați dat televizorul marca Phillips al clubului CSM celor de la ITM?

  V.B.: Da, se practică între instituții.

  Nu Vasile… Nu se practică. Se numește înstrăinare de bunuri și se pedepsește conform legii. Te-a trezit cineva și l-ai luat înapoi, că altfel nu prindeai nici luna a șaptea, Vasilică…

  IMG_7039

  1. Cum s-a gândit să-i rezilieze contractul lui Marius Copil?

  V.B.: Marius Copil are un contract special cu clubul. În momentul în care a refuzat să ne mai răspundă nouă, Vasile Bociort a răspuns aceleași întrebări puse tot de Daniel Scridon. „Marius Copil are un contract special cu clubul CSM. Nu l-am făcut eu. Dar nu e nimic. La 1 ianuarie va expira contractul și îl vom rezilia”, a afirmat Bociort.

  1. Relația cu Dorel Căprar, președinte PSD Arad

  „După ce am fost numit în funcție, mi s-a transmis un mesaj să nu plătesc încă două luni indemnizațiile și salariile. Am fost în audiență la Cabinetul Parlamentar al Dl. Dorel Căprar și am sesizat acest aspect iar dânsul mi-a recomandat să fac tot ce îmi stă în putință pentru a remedia situația clubului”, spune Vasile.

  Apoteotic! Altfel spus, Vasile Bociort, instalat politic în această funcție, fără a da vreun concurs pentru post, s-a dus la „tatișka”, s-a smiorcăit că nu prea știe a face ceva la club că el cu sportul nu are nimic în comun și i-a spus: învață-mă tată, că nu știu ce să fac. Tu ești cel atotputernic, stăpânul meu Scapă-mă din această situație…

  Dar de ce tocmai la Dorel Căprar? Asta numai Vasile știe…

  bociort-com-1-700x442

  1. De ce nu a fost, ca spectator,la meciurile din Cupa Davis unde evolua sportivul Marius Copil, legitimat la CSM Arad? El se gândea să înființeze secția de tenis de câmp și aeromodelism :))))

  „Pe adresa clubului nostru nu a venit nicio invitație și nici nu am putut face rost de bilete. Am înțeles că de invitații s-a ocupat domnul Meszar de la DTSJ, probabil pe noi ne-a omis…”, a spus Vasilică celor de la sportarad.ro.

  Chiar așa slab să fi Vasilică? Nici de-o invitație să nu te lipești? Nu Vasilică, tu încă te gândeai să înființezi secția de tenis de câmp la CSM, așa cum ai declarat în octombrie…

  1. „Mi-am dat demisia în 18 decembrie”

  Asta le-a declarat Bociort celor de la sportarad.ro, dar și ziaristului de casă de la livearad.ro. Ca să îți vorbim pe graiul tău, Vasile, noi am spune ț-ai dat pă daracu… Iar dacă ai făcut-o, să fii sănătos. Oricum,îți stă mai bine cu șutul în fund de la ministru…

  1. Seamănă Pușa Mihalache și Elisabeta Lipă?

  „Probabil, clubul va fi condus după mintea, chipul și asemănarea ministrului”, le-a declarat Bociort celor de la sportarad.ro. Acum, noi ce să înțelegem. Că în sfârșit clubul intră în normalitate? Că în sfârșit, după aproape un an, clubul va fi condus de un sportiv – Pușa Mihalache? Sau că Elisabeta Lipă seamănă cu Lucia Pușa Mihalache, directorul de la CSM după data de 15 martie a.c.? Da, sunt femei, au participat la mai multe Olimpiade, sunt sportive etc…   Dacă e așa cum a zis Bociort, CSM Arad are o șansă mare.

  Am văzut Vasilică cum a fost condus clubul după chipul și asemănarea ta… S-au spart oglinzile…

  PS: Se vrea primar!

  Din informațiile pe care le deținem, Bociort nu s-a săturat de funcții publice.Propus inițial pentru un loc eligibil pentru funcția de consilier județean pe listele PSD, se pare că Vasile vrea mai mult decât atât: vrea să fie primar! Și ghiciți unde dorește să candideze… În satul său, la Archiș. De urmărit.Cei de la PSD încă nu și-au anunțat candidații pe primării.

  Pentru că decât codaș la oraș, mai bine în satul lui fruntaș…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vai de capul celor care susțin numirea si promovarea unor asemenea imbecili pe funcții publice. Pai desteptu asta e cercetat penal pt ca a tăiat ilegal zeci de metri cubi de lemn! In zona Teleagd are ceva parchet, de unde au dispărut vreo suta-doua de arbori, fără vreo urma… Vasilica, îți suna cunoscut? Nu te lași pana nu înfunzi pușcăria… N-ar fi rau, măcar de l-ai lua si pe creatorul tău politic Dorel, după tine… Vai de capul vostru……..

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Dacă tot se dă mare cu demisia , pe care nu cred că a trimis-o, de ce nu a mai avut curajul să o trimită după ce a avut CSM-ul director adjunct, știa că cei din minister o vor aproba. Mai bine era demisia de onoare decât un șut în fund.Expresia cu ,,răscolitul….”i se potrivește și lui, păcat că l-a răscolit până s-a înecat în el.

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad