miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre”

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2024, 10:22 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei Petrolul, Gyuszi Balint, crede că rezultatul de egalitate dintre echipa pe care o pregătește și UTA este unul echitabil. „UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre”, spune el.

  „E un rezultat echitabil. UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre. Sunt nemulțumit pentru că am avut probleme mai mari atunci când am crezut că o să fim mai siguri defensiv. Voi avea o discuție cu băieții.

  Vom analiza ceea ce nu a mers. Trebuie să acceptăm realitatea. Au fost momente în care a apărut o ușoară disperare. Trebuie să ne adunăm rapid. Jucătorii care au venit de pe bancă au adus plusul necesar. Trebuie să rămânem concentrați.

  Încercăm să obținem puncte la fiecare meci. Suntem o echipă care se poate bate la partea fruntașă a acestui play-out. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun.”, a declarat Gyuszi Balint, la flash-interviu.

  Balint, care este antrenorul care a readus-o pe UTA pe prima scenă în 2020, este la al doilea său meci pe banca celor de la Petrolul. În primul joc al său ca antrenor al „lupilor galbeni”, aceștia au câștigat cu 2-1 pe terenul formației Universitatea Cluj.

  clasament 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.