O altă actriță îndrăgită a murit! Și-a urmat fiica în ceruri!

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 4:44 AM | Internaţional

  0

  După ce inițial The Guardian anunțase că Debbie Reynolds, mama cunoscutei Prințese Leia interpretată de regretata Carrie Fisher în filmul Star Wars, a fost transportată la spital acuzând probleme respiratorii, aceasta a murit la Spitalul Cedars Sinai miercuri după-masa.

  Debbie Reynolds, cântăreață și actriță nominalizată la Oscar, a murit la vârsta de 84 de ani. „Ea a vrut să fie cu Carrie”, a declarat fiul ei, Todd Fisher pentru Variety. Ea a fost dusă la spital din casa din Beverly Hills al lui Todd Fisher miercuri, suspectatî fiin de suferirea unui accident vascular cerebral, la doar o zi după ce fiica ei Carrie Fisher a murit. Vivacea blondă, care a avut o relație strânsă, dar uneori o furtunoasă cu fiica ei, a fost una dintre principalele stele MGM din anii 1950 și ’60 în filme, cum ar fi „Singin in the rain ” în 1952 și „ The unsinkable Molly Brown”pentru care a primit o nominalizare la Oscar ca cea mai bună actriță. Reynolds a primit premiul pentru întreaga carieră SAG în ianuarie 2015  dar ea nu a putut participa la ceremonia din cauza unei „recuperări neașteptat de lungă dintr-o „recentă intervenție chirurgicală.”

  Dar, ignorând succesul acesteia, viața ei privată a fost în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri ale deceniului atunci când soțul ei de pe atunci, cântărețul Eddie Fisher, a părăsit-o pentru Elizabeth Taylor în 1958.

  Pagina de Wikipedia aparținând lui Debbie Reynolds este blocată pentru editare confirmând decesul acesteia

  debbie

  sursa: variety

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad