Limuzina Cadillac dedicată lui Trump este de vânzare

  de - | 22 februarie 2017, 8:14 AM | Auto

  0

  O limuzină Cadillac, produsă special pentru Donald Trump şi care poartă numele preşedintelui american, este de vânzare în Marea Britanie pentru suma de 50.000 de lire.

  Maşina a fost fabricată în 1988, după specificaţiile clare ale omului de afaceri. Interiorul este îmbrăcat în piele şi lemn, iar bancheta din spate, o adevărată canapea de lux, are stema familiei Trump.

  Dotările reprezintă vârful tehnologiei de la sfârşitul anilor 80: fax, TV, video-player, seif şi chiar două telefoane de maşină. Nu lipseşte nici frigiderul pentru băuturi.

  Donald Trump a promis că va comanda o flotă de 50 de maşini de la Cadillac, dar înţelegerea a picat şi au fost produse doar două.

  sursa: Digi24.ro

  trumps-limo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad