Cadillac ELR, cea mai seducătoare maşină electrică din lume

  de Special Arad | 31 May 2014, 1:35 PM | Auto

  0

  Sa iti cumperi o masina electrica nu mai e de mult o extravaganta.  Chevrolet Volt siTesla S au reusit sa impuna in piata un nou trend, vedetele de la Hollywood fiind, ca si in cazul deja “clasicelor” Toyota Prius Hybrid, promotoarele masinilor ecologice.

  Trendul este confirmat de vanzarile din primul trimestru. Tesla a vandut in 6457 de autoturisme electrice Tesla S in SUA si 30.000 la nivel international, un progres spectaculos care arata ca oamenii incep sa aiba tot mai multa incredere in propulsia electrica, relatează GadgetReport.ro

   

  Asta in conditiile in care producatorii au reusit sa creasca autonomia masinilor la aproape 500 de kilometri – marele obstacol care a limitat pana acum vanzarile.

   

  Dupa Chevrolet Volt, General Motors incearca, din acest an, sa intre pe aceasta nisa cu primul coupe de lux electric, Cadillac ELR, o masina cu un look spectaculos si dotari premium.

   

  David Caldwell, un reprezentant GM, a declarat pentru Fortune, ca evolutia vanzarilor este incurajatoare si ca, in viitor, se asteapta ca acestea sa creasca.

   

  In primul trimestru, GM a vandut 241 modele Cadillac ELR, in conditiile in care masina pleaca de la pretul de 76.000 de dolari.

   

  GM afirma ca pretul ridicat este justificat de dotarile premium, de la interiorul din piele si lemn nobil, la electronicele de ultima ora.

   

  Cu ce dotari vine primul coupe de lux electric din lume si cum arata masina, prezentata intr-un reportaj video de celebrul Jay Leno, vedeti pe GadgetReport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.