După 8 ani de pauză, Metallica a lansat astăzi albumul „Hardwired…To Self Destruct”

  de - | 18 noiembrie 2016, 4:00 PM | Music

  0

  Legendele heavy metal au lansat astăzi albumul „Hardwired … Pentru a Self Destruct”, după opt ani în care nu au mai lansat niciun material nou.

  Trupa va susţine un concert sâmbătă, în Londra. Metallica a lansat videoclipuri pentru fiecare melodie de pe album, iar revista NME a avut exclusivitate pentru clip-ul distopic al piesei „Spit Out The Bone”.

  Albumul a fost scos prin casa de discuri Blackened Recordings și este primul album de studio după „Death Magnetic” (premiat cu multiple discuri de platină) al trupei câştigătoare a nouă premii Grammy. Metallica a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

  sursa: Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad