vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Amalia Gaiță prezintă noul album „Mimosa” în concert, la Club Flex

  de Special Arad | 18 martie 2024, 11:23 AM | Cultură | Muzică

  0

  Cântăreața și compozitoarea timișoreană Amalia Gaiță revine în Arad pentru un concert de club în care prezintă cel mai nou album al ei, „Mimosa”, lansat anul trecut. Concertul eclectic de soul-rock cu influențe din funk și jazz are loc joi, 28 martie, în Club Flex.

  Biletele la eveniment costă 30 RON (în pre-sale) sau 40 RON în seara evenimentului și se pot achiziționa de la Club Flex. Rezervările se pot face la 0721.257.360.

  Amalia Gaiță este cântăreață și compozitoare, remarcându-se pe scena soul-rock printr-o abordare eclectică, accesorizată cu influențe din funk și jazz.

  Amalia este și artist vizual, coperta albumului de debut fiind o imagine ce face parte din proiectul ei foto „A bird’s year”.

  Amalia Gaiță - proiect foto A bird’s year

  Alături de trupa formată din Mihai Moldoveanu (bas), Vlad Cotruș (chitară) și Adrian Șchiopu (tobe), Amalia a lansat trei materiale discografice: „Melting Sun” în 2017 și „The Grey EP” și „Mimosa” în 2023.

  După ce a văzut unul dintre concertele ei, Beth Hart i-a numit muzica „incredibly soulful”. Trupa a vizitat scene rock, blues, alternative sau chiar jazz. Sound-ul lor: un melanj între Skunk Anansie și Sade! Experiența live este îndrăzneață și expresivă.

  „Mimosa”, cel mai nou album al artistei, este o îmbrățișare între organic și electric, între vechi și nou. Simțit ca o abordare stilistică distinctă, „Mimosa” se remarcă prin dimensiuni electronice și dinamici surprinzătoare, ce fuzionează cu atitudinea eclectică specifică trupei. Muzica Mimosei, asemenea copacului sub care a fost scrisă, poartă o sensibilitate la atingere – se deschide și se închide, se ascunde și se descarcă electric.

  „Elixir”, cel mai nou single Amalia Gaiță, de pe noul album, „Mimosa”

  „River. Everlasting”, de pe primul album, „Melting Sun”

  „Animals”, de pe The Grey EP

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.