Ca ofertant unic la licitație, Renault livrează Poliției de Frontieră 100 de mașini. Valoarea contractului: 1,4 milioane euro

  de - | 22 septembrie 2017, 10:49 PM | Auto | Naţional

  0

  Renault Commercial Roumanie va livra 100 de mașini pentru Poliția de Frontieră, după ce a câștigat o licitație la care a fost singurul participant, scrie Automarket.ro.

  Francezii de la Renault se descurcă bine când vine vorba de obținerea contractelor cu statul român. În luna august, compania a semnat un contract cu Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) pentru furnizarea a aproape 130 de mașini, în valoare totală de 1,6 milioane euro. Firma franceză a fost atunci singurul ofertant. Situația s-a repetat și acum, când, din postura de unic ofertant, Renault a câștigat licitația organizată de Poliția de Frontieră pentru furnizarea unui număr de 100 de autovehicule pentru munca operativă.

  Compania va încasa 6,4 milioane de lei (circa 1.4 milioane de euro), fără TVA, iar mașinile trebuie să fie livrate în termen de 18 luni de la atribuirea contractului.

  Renault Commercial Roumanie este parte a grupului Renault care importă și comercializează pe piața locală mărcile Dacia, Renault și Nissan.

  Sursa foto: Auto TestDrive

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad