vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea de 1 Mai. Prognoza meteorologilor

  de - | 25 aprilie 2024, 8:55 AM | Naţional

  0

  Administrația Națională de Meteorolgie a transmis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie – 5 mai, iar datele au fost postate pe portalul oficial al agenției, MeteoRomania.

  De 1 Mai, vremea va fi caldă, temperatura fiind cuprinsă între 20 de grade Celsius în Dobrogea și 24- 26 de grade Celsius în celelalte regiuni. Între 1 Mai și Paște (5 mai), vremea se răcește ușor, ajungând la 20 de grade Celsius în Crișana, Maramureș și Transilvania,

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în intervalul 22-27 aprilie, și din nou, spre sfârșitul perioadei. La munte, pentru 22-26 aprilie se estimează valori medii ale temperaturilor maxime de 4- 9 grade Celsius. Ulterior, între 26 aprilie și 2 mai, vremea se va încălzi treptat, cu temperaturi maxime de 12- 13 grade Celsius.

  ână la sfârșitul intervalului de prognoză, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât media maximelor va fi de 22 de grade Celsius. În ceea ce privește regimul termic nocturn, prima săptămână va fi caracterizată de alternanțe termice semnificative, cu medii ale temperaturilor minime cuprinse între 4 și 9 grade Celsius.

  După noaptea de 28 aprilie, temperatura aerului va crește treptat spre minime în jurul a 12 grade Celsius (în noaptea de 3 mai), apoi, în ultimele două nopți ale intervalului, vor scădea până spre medii de 9- 10 grade Celsius.
  Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.