A trecut Halloween… Crăciun fericit, așadar!

  de Raluca Medeleanu | 2 noiembrie 2016, 7:01 PM | Recomandările editorilor | Strada

  6

  Trecând pe lângă piața Avram Iancu, nu poți să nu observi graba cu care se pune la cale Târgul de… Crăciun. Mai mulți omuleți muncesc de zor să ridice căsuțele din lemn, iar alții se chinuie să desfacă firele de beculețe pentru umbrela cu lumini. Unul e cocoțat sus pe o macara și montează de zor ghirlandele electrice. Îți iei ochii din direcția omuleților și-i cobori către telefon ca să verifici data din calendar. Ridici o sprânceană: 2 noiembrie.

  Crăciunul e…. peste 53 de zile! Ei, dar ce mai contează? S-a dus o Sărbătoare, trebuie musai să vină alta! Și care sărbătoare este oare mai anticipată în tot anul dacă nu Crăciunul?

  Ne-am interesat și ni s-a spus că, totuși, o să mai avem puțin de așteptat până ce vom și putea să cumpărăm ceva de la căsuțele târgului, acestea fiind planificate să se deschidă în 18 noiembrie.

  În ceea ce privește decorul feeric luminos, pe acela trebuie să-l așteptăm „mult și bine”… până în 1 Decembrie.

  Ca fapt divers, în loc de încheiere, vă anunțăm că am văzut ieri un alt omuleț care transporta în portbagajul mașinii un… brad.

  dscn8455 dscn8456 dscn8457

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Și încă ceva! Montatul căsuțelor n-are legătură cu sărbătoarea Crăciunului, ci cu campania electorală. Deschiderea așa-zisului Târg de Crăciun nu e altceva decât o oportunitate pentru niște „băi de mulțime” și un loc numai bun de împărțit niște calendare cu echipa de candidați. Hai să nu ne prefacem că suntem proști. De obicei căsuțele sunt montate mult mai târziu. În 2013 căsuțele au fost montate pe 24 noiembrie, în 2014 pe 19 noiembrie, iar în 2015 pe 25 noiembrie.

    +8 voturi
    +1
    -1
   • ”Si…? Care este stirea ?”

    Hai să-i întrebăm pe cei ce nu știu să citească și se uită doar la poze.

    După mintea mea, bato vina de minte, că nu știu ce să mă mai fac cu ea că o luato razna, … ”Echipa” are nevoie de o scenă și doar nu era să cheltiască banii partidului. Pun pariu cu tine ”drăguțo” că muzica pop…ă o să se reverse de pe ea spre gurile căscate.
    Tot de la înălțimea ei se vor revărsa discursuri despre ”Marile Realizări” ale ”Iubitului Vizionar” de o să ne cadă ”Fălcile” de uimire.
    Același regizor, același scenariu, … aceeași Prosteală! Pe banii primăriei bine înțeles, ca la ”Locale”.

    Și să ști ”drăguțo” că toate astea le-am înțeles doar citind articolul Ralucăi. ”Știrea” există acolo în rândurile scrise de ea. Doar că în ”nesițirea” noastră, noi ăștia lipsiți de doctorate în comunicare, nu ”uităm de la mână la gură”.

    0 voturi
    +1
    -1
    • Stirea este noutatea. Asta stii si tu. Care este stirea in acest articol? Nu in fiecare an, in luna noiembri e este pregatit spatiul pentru casute? Insa, daca esti fan Raluca..te inteleg. Dar crede-ma ca stiu si eu sa citesc “printre randuri”, dar ce nu-mi place este RAUTATEA ! Daca nu s-ar face nimic, ar lasa totul asa cum este, iar n-ar fi bine ! De ce nu s-a facut ! TIPIC romanilor ! Hai pa ! O zi buna

     --1 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad