Update „Silent disco” ori atac dintr-o altă dimensiune pe strada Episcopiei din Arad? | Video

  de Raluca Medeleanu | 5 iulie 2022, 10:41 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  0

  LED-urile din stâlpii de iluminat public amplasați pe strada Episcopiei din centrul municipiului Arad au luat-o efectiv razna luni seara, în jurul orei 22:00. Ba se aprindeau, ba se stingeau, într-un ritm alert și complet aleatoriu, de parcă asistai la un spectacol de lumini dintr-un „silent disco” sau primeai ceva mesaje cifrate din „lumea răsturnată”, precum în serialul „Stranger Things”.

  „Mulțumim iluminatului public Arad pentru jocurile de lumini oferite în această seară! Dar ultima dată când s-a întâmplat asta, ne-au ars toate electrocasnicele din case. Să sperăm că se va remedia problema în timp util!”, scria aseară, pe Facebook, o doamnă care locuiește pe strada Episcopiei și care a postat și videoul de mai jos.

  Aceasta ne-a spus că întregul „fenomen” a durat circa 3 ore.

  „Am crezut că-i concert!”, a comentat cineva la postare. Oricât de amuzantă pare însă priveliștea, nici nu vrem să știm prin ce experiență ar fi trecut o persoană care suferă de epilepsie!

  Am contactat Primăria pentru a afla dacă a luat la cunoștință această defecțiune, dacă a trimis un echipaj pentru remedierea ei și îndată ce primim un răspuns, vom reveni cu poziția municipalității.

  Update – Purtătorul de cuvânt al Primăriei ne-a informat următoarele: „A fost o avarie generală de cădere de tensiune, aceasta a afectat centrul de comandă, mai exact fiind vorba de legături arse într-un cofret. Avaria s-a remediat în cursul nopții trecute”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.