Cântărețul Nick Carter, de la Backstreet Boys, a fost dat în judecată pentru viol

  de - | 10 December 2022, 9:19 AM | Internaţional

  1

  Cântărețul american Nick Carter, membru al faimoasei trupe Backstreet Boys, a fost dat în judecată pentru viol, informează stirileprotv.ro.

  În spatele acuzațiilor este o femeie de 39 de ani. Susține că violul ar fi avut loc în urmă cu 21 de ani, la finalul unui concert susținut de trupă în orașul american Tacoma.

  În fața autorităților, femeia a declarat că artistul ar fi încurajat-o să consume băuturi alcoolice și apoi ar fi violat-o chiar în autocarul formației.

  Carter a respins acuzațiile, prin intermediul avocatului său.

  Cu toate astea, un post american de televiziune a luat decizia să nu mai difuzeze o emisiune de sărbători, realizată alături de trupa Backstreet Boys și programată în 14 decembrie.

  Sursa: stirileprotv.ro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.