S-a sinucis la doar 33 de ani în timpul unui LIVE pe Facebook!

  de Special Arad | 9 septembrie 2020, 8:57 AM | Internaţional

  0

  Ronnie McNutt, 33 de ani, și-a filmat sinuciderea, iar imaginile tulburătoare s-au viralizat pe rețeaua de socializare TikTok, care încearcă să șteargă clipul cu puternic impact emoțional.

  Bărbatul a transmis live pe Facebook momentul morții sale, cu ajutorul aplicației TikTok, unde imaginile continuă să fie distribuite și viralizate de către utilizatori, conform mirror.co.uk, citat de stirileprotv.ro.

  Cele două platforme de socializare sunt intens criticate din cauza incapacității lor de a șterge suficient de rapid filmul sinuciderii lui Ronnie McNutt, în timp ce utilizatorii sunt avertizați de către alți utilizatori să nu dea click atunci când imaginile le apar în feed.

  Facebook a anunțat că a șters filmul chiar în ziua în care a apărut pe rețeaua de socializare, însă a fost văzut de un număr mult prea mare de utilizatori pe TikTok, care încearcă să șteargă, înainte de a se viraliza, toate copiile filmului, reurcate, constant, de către tot mai multe persoane.

  Ronnie McNutt s-a sinucis în propria casă, în fața unui birou, iar momentul a fost transmis live pe Facebook.

  Moartea lui Ronnie s-a petrecut în Mississippi, la 31 august, iar TikTok încearcă cu disperare să șteargă orice imagini cu sinuciderea lui și să interzică accesul pe rețeaua socială oricui le postează din nou.

  Totodată, imaginile ar fi apărut și în secțiunea „For You”, cu cele mai vizualizate clipuri, fapt ce ar fi ușurat și mai mult accesul utilizatorilor la clipul sinuciderii lui McNutt.

  Citește mai multe detalii cu click pe stirileprotv.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.