sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A încercat să-și reînnoiască permisul de conducere, dar a fost condamnat la pușcărie. Permisul era cumpărat de facebook

  de - | 28 martie 2024, 8:57 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat la 4 luni și 20 de zile de pușcărie, pentru complicitate la fals în legătură cu permisul său de conducere.

  Bărbatul s-a prezentat la poliție pentru a solicita reînnoirea permisului fals, pe care l-a achiziționat în Germania pentru o plată de 2.000 de euro.

  ”Bărbatul, care aparent figura ca șofer de tir, a fost descoperit că nu a urmat nicio școală de șoferi, iar pemisul său fals a fost achiziționat pe platforma Facebook. Situația sa a ieșit la iveală atunci când datele sale au fost introduse în sistemul autorităților, care au constatat falsificarea diocumentului”, potrivit stiridiaspora.ro.

  Se pare că românul a obținut documentul fals în anul 2020, când se afla în Germania. Sentința de la Judecătoria Aiud, de patru luni și 20 de zile de închisoare cu amînare nu este definitivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.