miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Utilizatorii Facebook raportează că au fost dați afară din cont și nu se pot reloga. Probleme și la YouTube

  de Special Arad | 5 martie 2024, 5:40 PM | Internaţional | Social Media

  0

  Rețeaua de socializare Facebook pare să sufere de o pană masivă marți după-amiaza, utilizatorii raportând probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu accesul la Facebook Messenger.

  Apar mesaje de eroare și pe celelalte platforme Meta, Instagram și Threads. În schimb, WhatsApp, tot o platformă deținută de Meta, este funcțională.

  Se pare că eroarea de server afectează utilizatorii în toată lumea: Facebook a căzut și în SUA, Canada, Marea Britanie, Israel sau Ungaria.

  Până acum, problema de logare Facebook a fost raportată astăzi de 125.825 de persoane pe downdetector.com. UPDATE – Între timp, numărul rapoartelor s-a dublat, a ajuns la peste 300.000. Alte 200.000 de erori au fost semnalate cu privire la Instagram.

  facebook cazut

  UPDATE

  Platformele companiei Meta nu sunt singurele care dau erori, însă.

  Peste 5000 de erori au fost semnalate pe downdetector.com și cu privire la YouTube. Semnificativ mai puține, dar s-au semnalat erori și la TikTok (224), Gmail (509) și X, fostul Twitter (673).

  something went wrong

  UPDATE

  Problemele par să fi fost remediate după ora 18:00, dar compania Meta nu a oferit deocamdată vreo explicație privind motivele pentru care platformele sale au căzut timp de aproape o oră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.