luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Recital cu primarul comunei Macea, cântând la frunză

  de Special Arad | 13 iulie 2015, 3:23 PM | Video

  1

  Ioan Mercea conduce de 19 ani comuna Macea şi este cunscut pentru îndeletnicirea sa mai puţin obişnuită. Edilul comunei arădene a ales un mod inedit de a-şi „distra” consătenii şi pe toţi cei care-i calcă pragul: cântă din frunză şi imită copiii.

  Edilul comunei Macea, Ioan Mercea, încearcă să-şi distreze consătenii într-un mod inedit: le cântă din frunză. Acesta are deja un plan de bătaie pentru anul ce vine, vrea să facă primul taraf de cântăreţi din frunză. Talentul descoperit de pe vremea când era doar un puştan i-a adus edilului faima chiar şi peste hotare.

  Sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tăt ca frunza pe apă e și macea și sânmartinu. Când primarul e ca zâdu și mai și țâpurește din frunză îi pă frunza de viță-de-vie lucrarea. L-am văzut la românii au talent dar s-a făcut de mieraz imitând pruncii. La tonajul lui musai poate mai mult. Mai era un primar forțos din ăsta cu talente – mânca 52 de mici odată. Din Secusigiu. El mânca și ciobanii se killăveau cu bâtele de săreau oile țurca, nu alta. Și mai sunt talentați prin ocolul județului. Tăți știu a face ceva numai ce trebuie să facă nu vor a cunoaște!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.