Prima pagină a ziarului The New York Times de astăzi, un imens necrolog al victimelor Covid-19 în SUA

  de - | 24 mai 2020, 4:54 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  În timp ce SUA se apropie de pragul de 100.000 de decese legate de coronavirus, New York Times a umplut întreaga primă pagină a ziarului de duminică cu nume de victime ale bolii Covid-19 din întreaga țară, relatează HotNews, citând The Guardian.

  Într-o decizie despre care ziarul a spus că vizează să transmită amploarea tragediei, prima pagină este o simplă listă de nume și detalii personale luate din necrologuri din SUA.

  Titlul este „Decesele din SUA se apropie de 100.000, o pierdere incomensurabilă”, cu subtitlul „Nu erau doar simple nume într-o listă. Eram noi”.

  Întreaga listă, care continuă în interiorul ziarului, numără aproape 1.000 de nume – o parte a numărului total de persoane decedate în timpul pandemiei, până acum.

  Bilanțul deceselor în SUA este de peste 98.000, cel mai mare din lume, iar New York Times a spus că a vrut să puncteze astfel pragul de 100.000 de victime.

  Într-un articol pentru Times Insider, editorul grafic Simone Landon a explicat că a fost un mod de a personaliza tragedia.

  Sursa: hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.