vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prima pagină a ziarului The New York Times de astăzi, un imens necrolog al victimelor Covid-19 în SUA

  de - | 24 mai 2020, 4:54 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  În timp ce SUA se apropie de pragul de 100.000 de decese legate de coronavirus, New York Times a umplut întreaga primă pagină a ziarului de duminică cu nume de victime ale bolii Covid-19 din întreaga țară, relatează HotNews, citând The Guardian.

  Într-o decizie despre care ziarul a spus că vizează să transmită amploarea tragediei, prima pagină este o simplă listă de nume și detalii personale luate din necrologuri din SUA.

  Titlul este „Decesele din SUA se apropie de 100.000, o pierdere incomensurabilă”, cu subtitlul „Nu erau doar simple nume într-o listă. Eram noi”.

  Întreaga listă, care continuă în interiorul ziarului, numără aproape 1.000 de nume – o parte a numărului total de persoane decedate în timpul pandemiei, până acum.

  Bilanțul deceselor în SUA este de peste 98.000, cel mai mare din lume, iar New York Times a spus că a vrut să puncteze astfel pragul de 100.000 de victime.

  Într-un articol pentru Times Insider, editorul grafic Simone Landon a explicat că a fost un mod de a personaliza tragedia.

  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.