marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premierul Boris Johnson va căuta un acord cu UE privind Brexitul, după ce a fost înfrânt în Parlament

  de Special Arad | 11 septembrie 2019, 8:16 AM | Internaţional

  0

  Premierul britanic Boris Johnson a spus marți că vrea să găsească un nou acord Brexit cu UE și Marea Britanie să iasă in uniune pe 31 octombrie, după o serie de dezamăgiri usturătoare în Camera Comunelor care s-a opus strategiei sale cu orice preț, relatează  Hotnews, citând AFP și Reuters.
  Liderul conservator a spus că va ”depune eforturi să obțină un acord”, până la summitul de pe 17 și 18 octombrie, după ce deputații au refuzat organizarea alegerilor anticipate.
  ”Vom obține un acord și vom depune eforturi pentru a obține un acord”, le-a spus Johnson copiilor în timpul vizitei la o școală.
  ”Am fost în Irlanda ieri și am vorbit cu prietenii irlandezi despre cum sp facem asta. Ne vom duce la Bruxelles și vom vorbi cu unele dintre celelalte capitale europene”, a spus Johnson.
  ”Dacă este absolut necesar vom ieși fără acord”, a spus Johnson.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.