joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Protest anti Brexit. Mii de britanici au cerut ca Regatul Unit să revină în UE

  de - | 23 octombrie 2022, 12:05 PM | Internaţional

  0

  captură video

  Mii de protestatari au mărşăluit sâmbătă prin centrul Londrei cerând ca Marea Britanie să revină în Uniunea Europeană. Dezamăgiți de costurile ridicate ale vieții și de faptul că nu văd niciun beneficiu de pe urma Brexit, manifestanţii au scandat „Afară cu conservatorii” şi au huiduit atunci când vorbitorii au menţionat perspectiva ca Boris Johnson să devină din nou prim-ministru.

  Oameni din întreaga Mare Britanie au călătorit ore întregi pentru a ajunge în capitală la marşul reintegrării în UE, desfășurat sub sloganul „Rejoin” (Alăturați-vă din nou – n.r.), relatează agențiile internaționale de presă, preluate de Agerpres.

  De altfel, mulţimea a huiduit în timp ce pe un ecran digital mare au apărut imagini cu politicieni care au votat în favoarea părăsirii UE, precum Boris Johnson, Priti Patel şi Nigel Farage.

  Citește mai mult pe Agerpres.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.