Oamenii de știință din Israel, foarte aproape de realizarea primului vaccin împotriva coronavirus

  de Special Arad | 8 martie 2020, 10:02 AM | Coronavirus | Internaţional | Sănătate

  0

  Odată ce vaccinul va fi conceput vor trece cel puțin 90 de zile pentru a îl trece prin procesul de verificare și potențial chiar mai mult până să ajungă pe piață, relatează stiripesurse.ro, citând The Jerusalem Post

  Oamenii de știință sunt într-un proces avansat pentru dezvoltarea primului vaccin împotiva coronavirus, potrivit Ministrului Științei și Tehnologiei Ofir Akunis.

  Dacă totul va decurge conform planului, vaccinul va fi gata în câteva săptămâni și va fi disponibil în 90 de zile.

  „Felicitări MIGAL( Institutul de Cercetare Galileo) pentru acestă descoperire. Sunt încrezător că va avea un progres rapid care ne va permite să oferim un răspuns amenințării reprezentate de COVID-19″.

  MIGAL este localizat în orașul Galilee.

  „Dată fiind nevoia urgentă la nivel global de un vaccin pentru coronavirus facem tot ce putem să accelerăm dezvoltarea sa”, a spus directorul Institutului, David Zigdon.
  O să fie un vaccin administat pe cale orală fiind astfel accesibil publicului larg, a adăugat Zigdon.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.