Concert de muzică sacră și religioasă „Ave Maria” la Basilica Sf. Maria Radna

  de [email protected] | 9 August 2021, 1:17 PM | Cultură

  0

  Evenimentul ajuns în acest an la ediția a IV-a va avea loc în curtea interioară a Basilicii Sfânta Maria din Radna pe data de 13 august, cu începere de la ora 20. Intrarea va fi liberă.

  Concertul de muzică sacră și religioasă „Ave Maria” va fi susținut de artiști lirici și instrumentiști ai Operei Naționale Române din Timișoara, după cum urmează: Emilia Radu (soprană), Răzvan Grozăvescu (bariton), Traian Mișcu (tenor), Andreea Bodroghi (mezzosoprană), Angela Balici (pian, pian, maestru corepetitor) și Cvartetul Cantabile (coordonator: Csaba Cristian Dragalina).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.