luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Abeid a semnat cu CFR, dar Rednic crede că-l mai poate motiva să joace bine pentru UTA

  de Lucian Dănilă | 2 februarie 2024, 8:23 PM | Sport

  1

  Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, jucătorul fiind în ultimele șase luni de contract cu UTA. Clubul din Gruia, prin Cristian Balaj, a confirmat că jucătorul din naționala Mauritaniei a semnat cu CFR.

  Balaj spune că Aly Abeid va ajunge la vară la CFR, dar noul antrenor al formației din Cluj, Adrian Mutu, spune că și-l dorește încă din această iarnă. „Contractul a fost semnat, au fost anunțați ieri cei de la UTA legat de acest subiect. Ne-am propus ca din vară să îl aducem la clubul nostru, atunci când va deveni liber de contract. În momentul acesta avem poziția ocupată cu Camora și Mamic. Numărul jucătorilor străini de 13 a fost atins, nu putem să mai legitimăm un alt jucător și atunci sunt lucrurile sunt foarte simple. Mai avem în vedere și jucători care sunt în ultimele 6 luni și pe care îi vom aduce din vară”, a explicat Balaj pentru gsp.ro.

  „Abeid este jucătorul nostru, să vedem dacă reușim să-l aducem imediat, vom vedea. Trebuie să ne gândim foarte bine. În afara faptului că Mamic este un jucător de care îmi place, trebuie să ne gândim și la situația lui Camora, pentru că are niște probleme fizice și trebuie să avem doi jucători pe postul de fundaș stânga. Vedem, în funcție și de rezultatele pe care le va obține Camora în următoarele zile, după aceea vom decide”, a declarat Adrian Mutu.

  UTA vrea 150.000 de euro în schimbul jucătorului african pentru a-l lăsa să plece încă de acum. Perioada de transferuri în România va lua sfârșit la data de 12 februarie. Abeid a refuzat orice ofertă i-a fost făcută de clubul UTA pentru a-și prelungi contractul.

  „Mai așteptăm un atacant, poate un fundaș acum, ținând cont de situația asta cu o Aly Abeid. Este un jucător foarte bun, iar ca fundaș stânga eu cred că este unul dintre cei mai buni din țară. Chiar în această dimineață, au mai fost negocieri, discuții cu intermediari, cu impresari, dar noi trebuia să găsim o soluție, vreau să găsim o soluție. E clar că și legile astea sunt făcute doar în avantajul jucătorilor și al impresarilor, nu în avantajul clubului. El semnează, după care nu știi dacă va mai juca sută la sută, ținând cont că deja el a semnat acolo. E o situație mai delicată și eu am mai trecut prin experiența asta și nu numai la UTA. Dar una e să fii atacant, cum a fost cazul Otele. Dacă greșește, nu-i nimic și e alta să fii fundaș, când orice gafă o faci te poate costa și atunci te întrebi: Trebuia să-l bag, e concentrat la obiectivele noastre? E o chestie mai delicată, dar ce să spun? Eu am avut o relație foarte bună cu el, vorbind și franceză, asta m-a ajutat. Iar el are caracter și eu sunt sigur că, în cazul în care nu găsim nicio o soluție cu cei de la CFR, eu cred că pot să-l conving să joace și s-o facă foarte bine”, a spus Rednic.

  Citește și:

  Rednic s-a trezit vorbind… Din nou. E clar că nu va pricepe niciodată că el e antrenor. Doar antrenor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.