luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Otele, aproape de Premier League! CFR l-a luat gratis de la UTA și ar putea încasa peste 3 milioane de euro

  de Lucian Dănilă | 29 martie 2024, 9:08 AM | Sport

  0

  Philip Otele a plecat în vara trecută de la UTA la CFR ca jucător liber de contract. Practic, nigerianul a semnat cu CFR încă din luna ianuarie a anului 2023, ceea ce a creat un adevărat scandal la gruparea arădeană.

  După experiențele lui Denis Rusu și mai ales Roger la CFR, foarte puțin au fost cei care au crezut în șansele lui Otele de a se impune la gruparea clujeană. Însă cel mai mult în posibilitățile sale a crezut chiar el.

  Otele nu doar că s-a impus la CFR, dar chiar a fost cel mai bun jucător al echipei din Gruia în acest sezon și este și golgeterul ei. Aceste evoluții au atras atenția mai multor cluburi, dar cel mai aproape de a obține semnătura lui este gruparea din Premier League, Brighton, echipă care l-a achiziționat și pe Adrian Mazilu de la Farul. Brighton este gata să plătească suma de 3,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului care a jucat pentru prima oară în România la UTA.

  Jurnaliștii de la Football Transfers anunță că oficialii lui Brighton i-au planificat deja viitorul fotbalistului de 24 de ani. Dacă transferul se va realiza, Otele va fi direct împrumutat la Union Saint-Gilloise, formația din Belgia alături de care colaborează în această privință.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.