Marea Britanie consideră România țară de risc în continuare. Izolarea va fi impusă și după 10 iulie, la intrarea în țară

  de - | 4 iulie 2020, 9:22 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Marea Britanie a publicat lista țărilor ai căror cetățeni nu vor mai fi obligați să stea în izolare, începând cu 10 iulie, informează Europa FM.

  România nu se află pe această listă, fiind considerată de autoritățile britanice țară de risc, alături de Statele Unite, China sau Portugalia – țări care au, în continuare un număr mare de cazuri de COVID 19.

  Obligaţia intrării în carantină la revenirea în Marea Britanie din cele peste 50 de ţări va fi anulată începând din 10 iulie.

  Cele 59 de țări și teritorii considerate cu risc redus, pentru care Marea Britanie își va deschide granițele, fără a mai impune izolarea la intrare, sunt următoarele:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.