joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Județul Arad scade în scenariul galben, iar Timișul are, în continuare, cea mai mare rată de infectare cu Covid-19

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 1:40 PM | Coronavirus | Naţional | Regional

  0

  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.745 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

  În cazul județului Arad, se poate observa o ușoară descreștere în ceea ce privește incidența înregistrată la 14 zile: dacă în urmă cu două zile, pe 17 ianuarie, rata a fost 1,71, astăzi, 19 ianuarie, a scăzut la 1,5.

  Aceste date reprezintă o medie a cazurilor Covid din județ. VEZI AICI incidența cazurilor pe orașele și comunele arădene.

  Județul vecin a depășit Ilfovul în urmă cu două zile și are în continuare cea mai mare rată de incidență din țară, chiar dacă s-a înregistrat o ușoară scădere în acest interval de timp, de la 4,52 (17 ianuarie) la 4,34 (19 ianuarie).

  Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.