Județul Arad scade în scenariul galben, iar Timișul are, în continuare, cea mai mare rată de infectare cu Covid-19

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 1:40 PM | Coronavirus | Naţional | Regional

  0

  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.745 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

  În cazul județului Arad, se poate observa o ușoară descreștere în ceea ce privește incidența înregistrată la 14 zile: dacă în urmă cu două zile, pe 17 ianuarie, rata a fost 1,71, astăzi, 19 ianuarie, a scăzut la 1,5.

  Aceste date reprezintă o medie a cazurilor Covid din județ. VEZI AICI incidența cazurilor pe orașele și comunele arădene.

  Județul vecin a depășit Ilfovul în urmă cu două zile și are în continuare cea mai mare rată de incidență din țară, chiar dacă s-a înregistrat o ușoară scădere în acest interval de timp, de la 4,52 (17 ianuarie) la 4,34 (19 ianuarie).

  Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.