duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Cîțu: „Am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”

  de Special Arad | 26 martie 2021, 4:02 PM | Naţional

  0

  Având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească pentru ceea ce urmează și în urma unei discuții cu șeful DSU Raed Arafat, prim-ministrul României, Florin Cîțu, a anunțat că s-a stabilit ca aceste noi măsuri să nu se aplice începând de azi, ci de duminică, 28 martie.

  Premierul mai anunță că hotărârea adoptată ieri în ședința de guvern va fi publicată azi în Monitorul Oficial. Potrivit noilor reglementări se limitează circulația până la ora 20, iar operatorii economicii pot rămâne deschiși până la ora 18 în localitățile cu o incidență de peste 4 la mie, în zilele de weekend (vineri, sâmbătă, duminică), iar pentru localitățile cu o incidență de peste 7,5 la mie, circulația persoanelor este permisă doar până la ora 20 toată săptămâna, iar operatorii economicii rămân deschiși până la 18 la fel, toată săptămâna.

  „Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, anunță Florin Cîțu.

  Citește și Aradul se va închide la ora 20:00 în zilele de vineri și weekend! Care sunt celelalte măsuri adoptate de Guvern pentru perioada Sărbătorilor Pascale

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.